Overheid stopt met antivirussoftware van Kaspersky. (NRC) Miljoenenschade door virus: containerterminals blijven dicht. (NOS)

Je hoeft maar een nieuws-app of een krant te openen en je leest nare, verontrustende artikelen over cyberaanvallen, buitenlandse inmenging op onze informatiekanalen en datalekken bij gerenommeerde bedrijven en instellingen. Internetcriminelen gebruiken geavanceerdere technieken om data en geld te stelen. Cyber Security speelt een steeds belangrijkere rol in onze leefomgeving. De waarschuwingen van de overheid zijn dan ook zeker niet overdreven en gelden voor zowel grote als kleine organisaties.

ICT manager is een vernieuwde samenwerking aangegaan met Panda Security, en is een geautoriseerde partner. ICT manager heeft gekozen voor Panda omdat ze een hoogwaardig product leveren en een uitstekende technische service bieden. Panda Security is een internationaal gerenommeerde, Europese onderneming met vestigingen in meer dan 60 landen. Ze beveiligen meer dan 25 miljoen gebruikers in ca. 200 landen. 

Traditionele ICT security worstelt met gemene nieuwe malware. Panda’s slimme technologie, gebaseerd op Big Data en AI (kunstmatige intelligentie), controleert elke actieve toepassing die op uw systemen wordt uitgevoerd en classificeert alles. Anders dan traditionele antivirusprogramma‚Äôs, die alleen in actie komen als een proces schadelijk is, detecteert onze technologie aanvallen nog voordat ze worden uitgevoerd.

 

Lees verder: Voor wie zijn deze oplossingen?